Rreth Nesh

Eksperience që nga viti 2001

Rreth Nesh

Që nga viti 2001

Ne jemi Kompani Automatizimi per porta te ndryshme automatike në Tiranë, Shqipëri me shërbim te garantuar!

Që nga viti 2001, Shërbimi ne sektorin e portave automatike kemi siguruar materialet dhe teknologjine me te mire dhe konkuruese ne cmim. Gjithashtu asistence per produktet e montuara nga ne dhe riparime per modele te tjera qe ofron tregu i automatizimit.Shërbimi me porosi i portave ka diçka për ti ofruar çdo prone, qoftë banimi, komerciale apo industriale duke ofruar komoditet dhe siguri maksimale te ambienteve tuaja.

Eficente dhe te Besuar

Ne jemi kompani automatizimi ne Tirane,Albania, duke shërbyer në zonat përreth Shqipërisë dhe ne vendet BE-së. Me një flotë të projektuesve, instaluesve dhe teknikëve të trajnuar mirë, nuk ka punë shumë të vogël ose shumë të madhe per ne cdo projekt ka angazhimin tone maksimal per te sjelle tek ju cilesi dhe komoditet maksimal.

Cfar Ofrojme

Rezidenciale

Te gjithe modelet e portave

Industriale

Te gjithe portat Industriale

Produktet Tona

Cilesi dhe Garanci Maksimale

SHTEPI APO INDUSTRIALE.

Thjesht Na Telefonini dhe Merrni një Kuotë Falas.

Sherbim Ne Cdo Vend

Kontakt

Zyrë qendrore

Tirane, Albania

Dergoni Email

sqAL