Barriera

Barriera Automatike

Sistemet e barrierave të Parkimit të Makinave janë ideale për kalimin e kontrolluar dhe të sigurt të automjeteve të cilat hyjnë dhe dalin nga parkingjet. Me krahët pengues të cilët mund të përgatiten në 3 metra, 4 metra, 5 metra, 6 metra dhe gjatësi të ndërmjetme, ju mund të mbyllni plotësisht pikat e kalimit dhe mund të lejoni kalimin e automjeteve të cilave ju keni dhënë autorizim. Kompania jonë ka eksportuar dhe instaluar lloje të ndryshme të barrierave të parkimit të makinave tek klientët sipas parimeve të buxhetit, cilësisë dhe përdorshmërisë..

SISTEMET E BARRIERVE ME SHTYLLA

Sistemet e barrierave me shtylla të cilat përdoren për vendet kërkojnë siguri të nivelit të lartë, edhe nëse një automjet përplaset ose një sulm vetëvrasës, nuk ka mundësi të kalojë. Barrierat e vetme, të dyfishtë, të trefishtë ose më shumë shtylla me shtylla mund të sigurohen që të ngrihen në të njëjtën kohë. Këto sisteme janë një preferim sidomos për parqet e makinave të Ambasadave, konsullatat, ndërtesat ushtarake, qendrat e policisë, sheshet, institucionet publike dhe institucionet, veçanërisht vendet e nevojshme për siguri të lartë. Pengesat e shtyllave mund të kontrollohen me telekomandë, pajisjet e njohjes së gjurmëve të gishtave etj.

SISTEMET E BARRIERVE ME SHTYLLA

Sistemet e barrierave me shtylla të cilat përdoren për vendet kërkojnë siguri të nivelit të lartë, edhe nëse një automjet përplaset ose një sulm vetëvrasës, nuk ka mundësi të kalojë. Barrierat e vetme, të dyfishtë, të trefishtë ose më shumë shtylla me shtylla mund të sigurohen që të ngrihen në të njëjtën kohë. Këto sisteme janë një preferim sidomos për parqet e makinave të Ambasadave, konsullatat, ndërtesat ushtarake, qendrat e policisë, sheshet, institucionet publike dhe institucionet, veçanërisht vendet e nevojshme për siguri të lartë. Pengesat e shtyllave mund të kontrollohen me telekomandë, pajisjet e njohjes së gjurmëve të gishtave etj.

Zyrë qendrore

Tirane, Albania

Dergoni Email

sqAL