Aksesore

Sistemi juaj i automatizmit ka një problem?

Kompania jone ofron pajisje për automatizimin e portës rrëshqitëse. Ne prodhimin antenat, transmetuesit dhe tastierat, ideal për të kontrolluar dhe komanduar hapjen dhe mbylljen e porta të automatizuara, në distancë ose duke përdorur një çelës. Të gjithë aksesorët tanë për automatizimin e portave elektrike janë krijuar për të qenë efikas dhe rezistent me materiale me cilësi të shkëlqyera.

Tastiere

Brava Elektrike

Sensor Levizje

Bateri Emergjence

Montues Sensori

Telekomanda

Zyrë qendrore

Tirane, Albania

Dergoni Email

sqAL