Porta Automatike Industriale

Albania & Europe

BH Automatic

 Cfar Ofrojme

Ofrojme Sherbim Te Kualifikuar

Nëse po kërkoni një portë automatike profesionale dhe të besueshme për biznesin tuaj ose shtëpinë tuaj, atehere keni nevojë për përvojën e PORT-TECH. Ofrojme sherbim efikas dhe te besueshem ne industrine e portave automatike.

PORTA AUTOMATIKE

Ne ofrojmë të gjitha llojet e Portave Automatike. Portat rrëshqitëse, Portat e krahut dhe të gjithë modelet e tjera...

LEXONI ME SHUME

DYER KOMERCIALE DHE INDUSTRIALE

Ne ofrojmë të gjitha llojet e dyerve automatike. Porta Garazhi, Porta Industriale, Porta per Shtëpi & Biznese te ndryshme...

LEXONI ME SHUME

BARRIERA AUTOMATIKE

Ne ofrojmë Barriera Automatike Te Ndryshme. Barriera për Parkim, Barriera për pengimin e lëvizjes ne venkalime private etj...

LEXONI ME SHUME

AKSESORE

Ne ofrojmë çdo lloj aksesori për porta automatike, porta garazhi, barriera etj... Tek ne do të gjeni Motore, Telekomanda...

LEXONI ME SHUME

Pse duhet të zgjidhni shërbimet tona?

Ne kemi një përvojë disa vjeçare në Shqipëri në fushën e automatizimit. Sisteme automatike për sigurinë dhe komoditetin tuaj. Sisteme të Avancuara, Staf i Kualifikuar dhe Garanci për Çdo Shërbim.

Produktet më të fundit të teknologjisë

Me Shume Informacion

Ne jemi gjithmonë koherentë me zhvillimet e teknologjisë. Ne ofrojmë produkte dhe shërbime duke përdorur teknologjinë e kohës për t'ju ofruar siguri dhe komoditet maksimal në përdorim.

Vite Eksperience

Me Shume Informacion

Ne kemi mbi 15 vjet përvojë në Shqipëri. Kjo na bën të ofrojmë shërbim cilësor dhe në një kohë të shpejtë.

Produkte te Garantuara

Me Shume Informacion

Produktet tona janë të markave më të njohura dhe më cilësore në treg. Produkte të çertifikuara për cilësinë dhe rezistencën e tyre.

Në dispozicion Cdo Moment

Ne jemi në shërbimin tuaj në çdo kohë.

Kenaqesi e garantuar

Ne ofrojmë Cilësi dhe Garanci në Punë

Staf i Kualifikuar

Stafi i kualifikuar ju ofron korrektësi dhe punë të shpejtë

Nëse jeni duke kërkuar profesionalizëm dhe cilësi

Keni nevojë për përvojën e Port-Tech.

Zyrë qendrore

Tirane, Albania

Dergoni Email

sqAL